Novetats al Poligon Industrial de Palma IVACE 2019

Hem acabat l'any amb una gran aposta de futur per al nostre polígon industrial. Gracies al IVACE 2019 al polígon s'han instal·lat una sèrie de dotacions que posaran la nostra àrea industrial a un nivell superior. A continuació passem a nombrar tots els projectes que s'han dut a terme:

 

1. PAGINA WEB

Avui dia, les noves tecnologies son sobiranes i visibilitzen totes les accions, per tant per a que el nostre polígon no se’n quede enrere, un d'aquests projectes que s'han dut a terme ha sigut la creació d'una pagina web. Moderna, senzilla i connectada, aquesta pagina donarà a conèixer totes les empreses que actualment treballen a l’àrea industrial així com les activitats que desenvolupen cadascuna d'elles. També resulta molt interessant des de el punt de vista de la inversió; gracies al mapa interactiu que mostra la ubicació de les empreses i les naus i parcel·les que es venen o estan per alquilar. Amb un gran vot de confiança i gracies a la web, hem creat un pont de connexió entre les empreses i l'ajuntament amb una secció de contacte on els empresaris podran posar-se en contacte directe amb l'equip de govern. Per altra banda, compta amb una secció de noticies, on es contarà tot el que passe al polígon.

 

2. CAMARES DE VIGILANCIA CCTV CONECTAT A LA POLICIA LOCAL

La seguretat és un dels punts més importants a les àrees industrials. És per això que s'han instal·lat fins 6 càmeres de seguretat equipades amb detecció de matricules i visió nocturna. Aquestes càmeres estan connectades directament a la policia local del poble on s'ha instal·lat un set de pantalles per monitoritzar constantment i en temps real. Gràcies a aquests dispositius, la policia local pot actuar immediatament si ocorre alguna cosa.

 

3. MILLORA VIARIA, CARRIL BICI, SENYALITZACIÓ/IDENTIFICACIÓ DE CARRERS

Un altra de les millores realitzades al polígon ha estat la implantació d'un carril bici. Aquesta novetat dona prestigi a les zones industrials més modernes i es també una forma de potenciar el transport sostenible i incrementar la seguretat per a aquells que circulen en bici. Així mateix també s'ha repintat totes les senyalitzacions del terra, com Stops, ratlles continues i discontinues, zones d'aparcament, etc. i per últim s'han renovat els cartells identificadors de cadascun dels carrers per facilitar-ne la identificació d'aquests i millorar l'orientació dels transportistes que diàriament acudeixen al polígon a fer entregues.

 

4. RECORREGUT BIOSALUDABLE, ZONES VERDES I ECOPARC

A una zona de metall i cement, el verd és important, és per això que s'han acondicionat diverses zones verdes amb jardineres, plantes, grans extensions de gespa i camins per a que els treballadors puguen gaudir d'espais naturals als seus descansos. Per altra banda s'ha construït un Ecoparc privat a la zona per a que les empreses puguen tindre un lloc on desfer-se de forma segura de les deixalles i fem generat a la producció industrial. D'aquesta manera, es contribueix a mantenir els espais del polígon més nets i tractar els excedents de forma segura.